© 2011 Dorpsbelang Langedijk  DISCLAIMER

Samen verantwoordelijk voor ons dorp

(klik op de button)

 

Bas de Boer

Broek op Langedijk

06-51709544

 

 

 

Mijn naam is Bas de Boer (1975) geboren in Alkmaar. Ik heb al in vele dorpskernen van ons mooie gemeente gewoond.

 

 

Mijn ouders zijn beiden echte Langedijkers. Het horecabloed stroomt door mijn aderen, allebei mijn ouders zijn altijd werkzaam geweest in de Langedijker horeca. Logisch is dan ook dat ook ik de stap heb gemaakt naar de horeca. Daarnaast heb ik bij meerdere bedrijven in Langedijk gewerkt. Op mijn vijftiende ben ik begonnen met werken. Van elke baan heb ik veel geleerd, zowel in de praktijk als door diverse studies. Zoals de opleiding Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP) en mijn onlangs afgeronde opleiding Bedrijfskunde. Inmiddels ben ik 8 jaar werkzaam als projectleider bij Groba, een bedrijf in Grond, Weg en Waterbouw.

 

Samen met mijn vriendin zijn wij de ouders van twee kinderen. Mijn hobby’s: ik vaar graag door Langedijk, daarnaast ben ik aan het fitboxen en kitesurfen.

 

Ik heb een paar jaar naast mijn werk vrijwilligerswerk gedaan, door jongeren te begeleiden bij diverse activiteiten. Een energieke groep jongeren in de leeftijd van 11 tot en met 14 jaar. We organiseerden allerlei sportieve activiteiten waar ze hun energie lekker in kwijt konden. Ik kom nog steeds een hoop van deze inmiddels volwassen jongeren tegen en we staan nu gezellig samen een biertje te drinken tijdens de kermis in Zuid-Scharwoude.

 

Ik deel de visie die Dorpsbelang heeft en sluit me hier dan ook graag bij aan. Het behoud van het lintdorp, met meerdere waterwegen vind ik belangrijk. Erop toezien dat ook in de nieuwe woonwijken voldoende aandacht is voor een waterrijk Langedijk. Dat er een levendige horeca blijft behouden en ruimte voor de jeugd om naartoe te gaan. Dorpsbelang maakt zich hard voor zaken die het dorp aangaat.

 

Ik ga me inzetten voor de horeca in Langedijk en de jeugd. Is er voldoende te doen voor deze doelgroep, hoe gaan we om met hangjongeren? Laten we hen zwerven of gaan we samen met hen een oplossing zoeken. Tot slot wil ik me gaan inzetten voor het behouden van het Langedijker waterrijk. Er is niks mooiers dan een tochtje door ons prachtige dorp met een echte Langedijker koolvlet.

 

 

Terug <<