© 2011 Dorpsbelang Langedijk  DISCLAIMER

Samen verantwoordelijk voor ons dorp

(klik op de button)

 

 

Ger Nijman (1952)

Tureluur 14    

1722 HG Zuid-Scharwoude(0226)342680

06-53327942

 

 

Geboren en getogen Langedijker, opgegroeid in een Langedijk, omringt met slootjes en akkers. Al jong hielp ik mijn vader in de woonbranche. Een goed beeld kreeg ik zo van het leven van de sober, hardwerkende Langedijker. Saamhorigheid en inzet voor de gemeenschap, niet weglopen voor verantwoordelijkheden, dat waren de credo’s.

 

Na 35 jaar van dubbele uren in de woonbranche werd het tijd voor wat anders. Betrokkenheid in de gemeenschap was er al, maar voor je het weet zit je er midden in. De politiek in, dat komt niet zomaar, het is een gestaag proces maar wel overwogen. Je inzetten voor maatschappelijke zaken zoals: verantwoording voor een duurzame samenleving. Een betrouwbare, nauwgezette en controleerbare overheid. Geen verstedelijking maar dorpse identiteiten. Goed onderhouden wegen, voet- en fietspaden, maar daarbij duurzame groenvoorziening.

 

Dorpsgericht samenwerken in alle facetten.

Een vitale leefomgeving voor dorpse saamhorigheid.

 

Inzetten voor de gemeenschap en niet weglopen voor verantwoordelijkheid is mijn credo. Een ras politicus zal ik niet worden, maar wel een die zich doelmatig wil inzetten de aankomende raadsperiode.

 

Terug <<